utiliteit

Bij uitstek is een utiliteitsopdracht een maatpak. Naast het feit dat dit begrip een brede lading dekt (van gemeentehuis, brandweerkazerne tot loods) is dit heel vaak een gebouw waarin een ondernemer wil uitblinken met zijn bedrijf. Zie het maar als een stuk gereedschap, maar wel een heel belangrijk stuk want welzijn van personeel en organisatie bepalen immers in hoge mate het succes van een onderneming.

Om dit maatpak vorm te geven moeten de processen van die onderneming dus eerst goed in kaart worden gebracht. Pas daarna kan een ontwerp worden opgestart.

Aangezien veel ondernemers het bouwen niet als ervaring hebben staan wij ze hierin vaak bij om samen tot en PVE en budget te komen, onmisbaar voor een goede afloop.

Naast bedrijven zijn er nog tal van andere categorieën te bedenken. Zo hebben wij efficiënte gebouwen mogen ontwerpen voor brandweer, gemeente, artsen, horeca, winkels, hotels etc.

Allen ontwerpopdrachten die ons steeds voor nieuwe uitdagingen hebben gesteld waarop in nauw overleg met de opdrachtgever en gebruikers steeds een antwoord is ontstaan in de vorm van een gebouw waarin het goed werken en toeven is.

Altijd is de ontwerpopdracht voor ons meer dan zomaar een gebouw.