Architect

Jonge, ambitieuze architect kan aan de slag bij dynamisch architectenbureau!
Heb je belangstelling voor een baan als ontwerper/architect, waar je je ambities goed kwijt kunt? Wil je zowel zelfstandig als in teamverband werken aan middelgrote architectuurprojecten? Heb je talent en wil je in een collegiale sfeer bij een no-nonsense bureau aan de slag? Dan heeft Quadrant architecten jou iets te bieden!

Wie zijn wij?
Quadrant is een allround architectenbureau met 28 medewerkers, gevestigd in het centrum Zevenbergen. Wij denken markt- en consumentgericht en werken voor een breed scala aan opdrachtgevers. Wij zijn van vele markten thuis in zowel woningbouw- als utiliteitsprojecten en projecten in de zorg. Als integraal werkend architectenbureau hebben wij alle disciplines binnen het bouwproces in eigen huis: van haalbaarheidsstudie tot en met oplevering. Wij maken hierbij gebruik van hoogwaardige hardware en software. Ook hebben wij alles op het gebied van repro in eigen huis, hebben wij een eigen documentenportaal en maken wij gebruik van Archicad modelleersoftware, 3D studio Max rendersoftware en Solibri modelchecker als BIM coordinatiesoftware. 

Wat zoeken wij?
Wij zoeken een ontwerper / architect met 2-5 jaar relevante werkervaring. Ook in projectmatige woningbouw. Je bent gedreven, analytisch sterk, pragmatisch en weet mensen met je plannen te overtuigen. Je bent sterk in het maken van presentaties en herkent je in onze architectuurbeelden. Je bent een team-player. Je hebt een afgeronde opleiding Bouwkunde aan de TU of Academie van Bouwkunst en beheerst het ontwerpen in 3D. Werken met ArchiCad is een pre. Je hebt ervaring met 3D studioMAX, Adobe Photoshop en Adobe Indesign. De beheersing van de Nederlandse taal door jou in woord en geschrift is goed.

Wat bieden wij?
Een afwisselende baan in een jong en enthousiast team. Bij gebleken geschiktheid zijn er doorgroeimogelijkheden naar projectarchitect. Wij zoeken iemand ter versterking van ons team voor de langere termijn. Wij hebben een platte organisatie met korte lijnen, communiceren onderling veel en met humor.

Heb je belangstelling?
Als deze vacature je aanspreekt en je voldoet aan bovengenoemde punten, stuur dan je sollicitatie met CV en portfolio uiterlijk 1 oktober naar robv@qarch.nl. Heb je vragen over deze sollicitatie mail naar robv@qarch.nl t.a.v. Rob van der Velden of bel 0168 32 82 55.

Stage

Voor stageplaatsen kun je contact opnemen met Jan Evert Doolaard via mail (janevert@qarch.nl).