Bureau


Quadrant Architecten BNA is ontstaan in 1988 en is sindsdien uitgegroeid tot een middelgroot bureau met een duidelijke eigen boodschap.

Een allround architectenbureau, werkend voor een breed scala aan opdrachtgevers, voornamelijk actief in midden en zuid Nederland met als specialisaties; woningbouw, utiliteitsbouw, gezondheids- en ouderenzorg. Ook op stedenbouwkundig gebied voelen wij ons meer dan thuis.

Onze bureauvisie:
Realiseerbaar ontwerpen en opdrachtgevers ontzorgen, van initiatief tot en met ingebruikname. De opdrachtgever/gebruiker staat centraal en de architectuur is passend in de context.

In het kort: “SLAGVAARDIG CREATIEF”.

Zo maken wij markt- en consument gerichte ontwerpen in een hoogwaardige architectuur met een vriendelijke uitstraling; ontwerpen en detailleren kostenbewust en zijn sterk in de financiële onderbouwing -en bewaking van het ontwerpproces. Al in het begintraject van een opdracht gaat onze aandacht naar de realiseerbaarheid en dus naar zaken als stichtingskostenopzet en planexploitatie.

Dit schept duidelijkheid naar de opdrachtgever en naar de eigen organisatie.

Wij werken al onze projecten geheel in 3D / BIM uit. Door virtueel te bouwen kunnen wij in een vroeg stadium voor opdrachtgevers, gebruikers en derden-adviseurs het gebouw eenvoudig visualiseren.